Martons 7-dielna jedálenská sada + darčekové balenie grátis

Táto ponuka má 3 varianty.

Doručenie - poštovné a balné

Zásielkovňa

2,50€ alebo zadarmo pri objednávke nad 89 €

(osobný odber na vybranej pobočke Zásielkovne)

Kuriér GLS

3,95€ alebo zadarmo pri objednávke nad 89 €

(u vás za 1 pracovný deň)

Praktický 7 dielny jedálenský set s prísavkou v pastelových farbách

Kombinuje moderný minimalistký dizajn s pastelovými farbami s užitočnými vlastnosťami jednolivých druhov produktov, tak aby
vám pomohol v každodennej starostlivosti o vaše deti.  Martons produkty tak splývajú do modernej domácnosti, že si  z nich budete chcieť odložiť jeden aj pre seba. S produktami Martons ako sú podbradníky, lyžičky, tanieriky a mnoho dalších, ktoré sú aj farebne zladené, bude vaše stolovanie  s deťmi štýlové a elegantné. Väčšina produktov Martons je vyrobená z odolného a ľahučkého, nerozbitného materiálu z bezpečného potravinárského silikónu, bez obsahu BPA, PVC, ftalátov, či iných škodlivín.

V skratke

  • Balenie obsahuje:

    1ks  – podbradník

    1ks  – tanierik s rozdel. na 4 časti

    1ks – pohárik na občerstvenie 

    1ks – miska

    1ks  – pohárik

    1 ks – lyžička

    1ks  – vidlička

    + Grátis:  darčeková krabica s mašlou 

Podmienky

Dodatočnú objednávku už nemusíte vykonávať. Z hodnoty kupónu sa nevydáva. Po skončení dátumu platnosti stráca kupón svoju hodnotu.

Poskytovateľ

 

Adresa osobného odberu: 

Martons.sk

Nová cesta 85/115, 92523 Jelka

+421944607208

info@martons.sk

Fakturačné údaje:

Martons / SKBuild s.r.o.

Biskupa Kondého 5138/30, 929 01 Dunajská Streda

IČO: 53112482

DIČ: 2121268556

IČ DPH: SK2121268556

 

Špecifikácie výrobku:

  • Výrobok je vhodný aj do umývačky riadu. 
  • Nepoužívajte v mikrovlnnej rúre Martons vidličku, lyžičku, podbraník iba tanieriky, misky, poháriky!
  • Tanieriky, misky s  prísavkou odolávajú vysokým aj nízkym teplotám teda sú vhodné aj do mikrovlnnej rúry! 
  • Materiál: Potravinársky silikón. 
  • Certifikácie: FDA, LFGB, SGS,COC, schválené ÚVZ SR. 
  • Veľkosť: Univerzálna.
  • Používať sa môže pri teplotách : od – 40°C do 200°C .

Údržba:

  • Silikónové produkt Martons neabsorbuje vodu, a je na údržbu jednoduchý.
  • Pod teplou vodou umyte, prípadne môžte aj saponátom a dôkladne opláchnite a poutierajte následne suchou handričkou.

Obsah: 

Podbradník: Tvar podbradníka Martons bol konštruovaný tak, aby sa dalo používať jednoducho. Slúži na zachytávanie omrviniek a zbytok jedál, čo je bežne okolo detí.Nato slúži veľké, flexibilné, pevné a hlboké predné vrecko. Chyťte podbradník Martons a rozopnite ho na hornej časti, umiestnite ho okolu krku Vášho dieťaťa a zapnite ho späť.

Tanieriky: Tvar tanierika Martons s prísavkou bol konštruovaný tak, aby sa príslušnou lyžičkou a vidličkou vedeli deti dostať do každého rohu tanierka. Vďaka predeleniu na viac časti zostáva hlavné jedlo od ostatných príloh, ovocí či desertu predelené a deťom môžťe dať do rôznych častí rôzne jedlá, môžu sa tak zoznamovať s chuťou  jednotlivých jedál. Protišmyková prísavka na spodnej časti slúži proti prevráteniu misky alebo rozliatiu jedla. Postup: Nachystajte jedlo to Martons silikonového tanierka a položte ich na stôl a trocha potlačte iba sa s prísavkou prilepilo ko stolu.

Lyžička/vidlička:  Tvar Martons silikónových príborov ako sú lyžičky a vidličky je formovaná tak, aby bola čo najviac prispôsobená na prvé príkrmy, aby chránila detské ústa, dasná.  Taktiež veľkosť lyžičky a vidličky sú dizajnované pre malé detské ručičky aby si aj sami vedeli vychutnávať jedlo z tanierikov. Chyťte lyžičku a vidličku položte ich na stôl. Nachystajte jedlo to Martons silikonového tanierka a položte ich na stôl a trocha potlačte iba sa s prísavkou prilepilo ko stolu. Môžete nabrať z jedla a dať ich svojmu dieťatu.

Pohárik na občerstvenie:  Deti tak asi aj vaše behajú s jedlom a s tanierikmi.  Martons silikónový pohárik na občerstvenie, je dizajnovaný tak
aby bránil voči vypadnutiu keksíkov, sušienok.  Chyťte pohárik a uložte občerstvenie dovnútra nádobky cez membránu- zatlačte ich do poháriky, ideálne s vrchnákom zakryť.

Pohárik: Poháriky Martons sú ľahko uchopiteľné aj pre deti. Chyťte pohárik  a nalejte do toho tekutinu -vodu alebo mlieko alebo inú.

Miska:  Tvar misky Martons s prísavkou bol konštruovaný tak, aby sa príslušnou lyžičkou a vidličkou vedeli deti dostať do každého rohu misky. Protišmyková prísavka na spodnej časti slúži proti prevráteniu misky alebo rozliatiu jedla. Postup: Nachystajte jedlo to Martons silikonového misky a položte ich na stôl a trocha potlačte iba sa s prísavkou prilepilo ko stolu.

 

Osobný odber je možný na adrese:

Martons, Nová cesta 85/115 92523 Jelka

*}