Chemický peeling Neostrata na Klinike estetickej chirurgie Magnifica

17x kúpené

Investícia do krásy, ktorá sa oplatí

Elixíry mladosti v reklamách vyzerajú veľmi lákavo. My však vieme, že mladosť sa vyčarovať nedá. Ak sa chcete naozaj skrášliť a zregenerovať, stavte radšej na odborníkov. Chemický peeling Neostrata revitalizuje vrchné vrstvy pokožky, podporuje tvorbu kolagénu a vypĺňa vrásky. Tento spôsob ošetrenia je vhodný pre problematickú pokožku, ale aj pre tie dámy, ktoré chcú svoju pleť len rozjasniť. Zabudnite na "overené recepty" z televízie, internetu a časopisov. Navštívte kliniku estetickej chirurgie Magnifica, kde vám skúsení odborníci prezradia, čo vaša pleť naozaj potrebuje!

1 osoba

V skratke

  • zľava na chemický peeling Neostrata
  • na výber aj zvýhodnené balíčky na 4 alebo 6 ošetrení
  • ošetrenie kyselinou glykolovou, ktorá má omladzujúce účinky
  • je vhodný aj keď nemáte problémy s pokožkou
  • chemický peeling omladzuje a rozjasňuje pokožku
  • klinika estetickej medicíny má pre vás pripravený skúsený tím odborníkov

Platnosť kupónu

do 15.11. 2019

Podmienky

  • po zakúpení kupónov je potrebná rezervácia emailom na: info@magnifica.clinicprípadne telefonicky na 0907888888
  • odporúčame rezervovať termín, čo najskôr po zakúpení kupónov
  • rezervácia je záväzná
  • maximálny počet kupónov na osobu je 3

V cene kupónu za 17,90 € je zahrnutý:

  • 1 x chemický peeling Neostrata pre jednu osobu

Maximálny počet kupónov na osobu je 3.

Chemický peeling Neostrata

Ak hľadáte spôsob ako najefektívnejšie omladiť svoju pokožku, ste na správnom mieste. Riešením môže byť napríklad kombinácia vhodnej kozmetiky na domáce použitie a chemického peelingu vykonaného lekárom. V estetickej dermatológii je lekársky chemický peeling jeden z najčastejších neinvazívnych zákrokov. Na jeho vykonanie sa používa kyselina glykolová, ktorá je dostupná v najvyšších koncentráciách 70 % a má omladzujúce účinky. Druhá vrstva je cielené ošetrenie pigmentových škvŕn kyselinou citrónovou. V prípade problematickej pokožky je to ošetrenie kyselinou mandľovou, ktorá prestupuje do mazových žliaz. Tam obmedzuje tvorbu mazotoku a navyše pôsobí antibakteriálne, čo je priaznivé pre aknóznu a hrubšiu pleť s nerovnosťami.

Chemický peeling Neostrata môžete podstúpiť, aj keď vaša pleť žiadnym zásadným problémom netrpí, iba ju túžite rozjasniť a omladiť.

Chemický peeling Neostrata sa odporúča pre ľudí vo veku nad 30 rokov v počte 3-5 ošetrení. Odstup medzi jednotlivými ošetreniami musí byť 2-4 týždne.

 

Najlepší čas na chemický peeling je mimo letnej sezóny, keď slnečné lúče nemajú na pokožku až taký vplyv. Revitalizuje vrchné vrstvy kože a synergicky stimuluje novú tvorbu kolagénu. Botulotoxín upokojí nadmernú mimiku, takže koža sa nemôže tak lámať v grimasách a novoukladaný kolagén vzniká v ideálnych podmienkach. Koncentrovaná kyselina hyalurónová v injekciách funguje ako okamžitá výplň jednotlivých vrások zvnútra, ale z dlhodobého hľadiska tiež ako nosič vody a stimulátor novotvorby kolagénu, Botulotoxín naopak pôsobí dosť hlboko, až v mimických svaloch. Je odstraňovačom hlbokých mimických vrások, s ktorými by si samotný peeling neporadil. 

Neostrata to je vysoko účinný systém produktov k predvedeniu chemického peelingu s obsahom voľnej kyseliny glykolovej. 2 cielené peelingy obsahujú kyselinu mandľovú a citrónovú. Je určený výhradne na používanie lekárom - špecialistom v ordinácii. Pri použití v kombinácii s výrobkami NeoStrata® na domácu starostlivosť môže tento peeling zlepšiť vzhľad jemných vrások, jasnosť pleti, pigmentové škvrny, mierne až stredne ťažké akné, povrchové jazvy po akné, pseudofoliculitis a keratózupilaris.

 

Hlavné zložky peelingu:

Kyselina glykolová

Je to  prírodná zložka cukrovej trstiny a silou alfahydroxy kyseliny (AHA). Spôsobuje olupovanie kože zrýchlenou obnovou buniek, vyrovnáva nerovnomerné pigmentácie, zmenšuje veľkosť pórov a pomáha vyhladiť jemné linky a vrásky. V oblasti dermis zvyšuje syntézu glykosaminoglykánov (GAG) a kolagénových vlákien. Naše produkty s  kyselinou glykolovou poskytujú optimálnu účinnosť pri ideálnych hodnotách pH a koncentrácii. Amfoterické komplexy sú navrhnuté tak, aby minimalizovali začervenanie a možné podráždenie.

Kyselina citrónová

Kyselina citrónová sa prirodzene vyskytuje v citrusových plodoch, je silnou alfa/beta-hydroxy kyselinou, ktorá má antioxidačné, preventívne a korektívne účinky proti starnutiu. Pomáha zvrátiť známky poškodenia pleti slnkom a je často používaná ako posilňujúca zložka zameraná na konkrétne kožné problémy.

Kyselina mandľová

Kyselina mandľová sa prirodzene vyskytuje v mandliach, je lipofilná a ľahko absorbovateľná mastnou pleťou. Je teda zvlášť účinná proti starnutiu u mastnej pleti. Má prirodzené antibakteriálne účinky a postupne znižuje mastnotu pleti bez vysušenia.

 

Na klinike estetickej chirurgie Magnifica v Bratislave nájdete kvalifikovaný personál, ktorý vám pred samotnou procedúrou poskytne odborné poradenstvo a odpovie na všetky vaše otázky. O vašu krásu sa postarajú lekárky: MUDr. Martina Vidová Uğurbaş, PhD., MUDr. Olinka Ladičová a doc. et. doc. MUDr. Eliška Kubíková, PhD.

 

*}