Kavitácia STRONG pre rýchle a efektívne tvarovanie postavy

Kavitácia STRONG pre rýchle a efektívne tvarovanie postavy
11x kúpené

Silný prístroj pre silnejšie výsledky

Nadbytočné kilá vás odteraz už nebudú strašiť! K svojim vysnívaným krivkám prídete úplne bezbolestne a rýchlo. Riešenie? Kavitácia STRONG v JEIN Štúdiu v Bratislave. Ide o svetovú novinku v tvarovaní postavy, ktorá vás natrvalo zbaví neželaného tuku. K štiepeniu tukov dochádza priamo v tukovej bunke, preto sú ošetrenia obzvlášť účinné a výsledok je viditeľný hneď po prvom sedení. Netrápte sa celulitídou ani kilami navyše, vyskúšajte najmodernejší spôsob chudnutia!

60min

V skratke

  • zľava na kavitáciu STRONG
  • najmodernejší spôsob tvarovania postavy
  • funguje na báze ultrazvukových vĺn nízkej frekvencie
  • pomáha uvoľňovať tukové bunky
  • vyššia intenzita ako bežné prístroje = rýchlejší výsledok
  • účinné odstránenie celulitídy
  • tvarovanie a remodelácia postavy

 

Platnosť kupónu

do 15.09. 2019

Podmienky

  • potrebná objednávka vopred na tel. č.: 0948 641 888
  • zrušenie alebo zmenu termínu je potrebné ohlásiť min. 24 hodín vopred, inak kupón stráca svoju platnosť

Poskytovateľ

JEIN Štúdio

Rajecká 1/A (pešia zóna)
821 07  Bratislava  - Vrakuňa 
0948 641 888
 
Otváracie hodiny:
Po-Št: 10:00-19:00
Pia: 10:00-14:00

Hodnotenia zákazníkov

JEIN Štúdio

Excelentné

5 z 5 (1x)

100% zákazníkov odporúča túto spoločnosť (1 / 1)

  • 5
    1
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

V cene kupónu za 15,50 € je zahrnuté:

  • kavitácia STRONG v trvaní 30 minút 

 

Kavitácia STRONG v JEIN Štúdiu

Ošetrenie jedným z najmodernejších a najkomplexnejších prístrojov na trhu v súčasnosti. Časovo nenáročná a neinvazívna procedúra bez poškodenia integrity kože.

Čím je prístroj  prospešný a výnimočný? 

Pracuje na báze nízkofrekvenčných ultrazvukových vĺn pri frekvencii 26 kHz, čo je hodnota, kedy dochádza k najvyššej priepustnosti membrány bunky a tým k vyššiemu uvoľneniu obsahu tukových buniek, ale S VYŠŠOU intenzitou. Týmto sa dosiahne rýchlejší výsledok. Je to najmodernejšia a zároveň najsilnejšia kavitačná hlavica súčastnosti!

Tukové látky v bunkách sa uvoľnia, dostanú sa do medzibunkového priestoru, kde súčasne prebieha enzymatická lipolýza a dochádza k rozpadu triglyceridov na mastné kyseliny.

Frekvencia ošetrení: iba raz za 7 - 10 dní.

Kavitácia je najefektívnejšia metóda redukcie hmotnosti a tvarovania postavy. Natrvalo eliminuje telesný tuk pomocou nízkofrekvenčného ultrazvuku.Účinne odstraňuje celulitídu.

Kavitácia je bezbolestná, neinvazívna alternatíva klasickej liposukcie. Umožní Vám rýchlu a efektívnu modeláciu tela. Je to metóda vhodná na formovanie brucha, stehien a horných končatín. To všetko bez anestézy, bez jaziev, bez bolesti.

Výsledky sú viditeľné ihneď - zoštíhlenie o 2-4 cm za 30 minút. Rovnako aj povrch pokožky a reliéf tzv. pomarančovej kože sa zlepšuje už po prvom sedení.

 

Ako funguje kavitácia:

Ultrazvukové vlny (sonifikácia) umožňujú ošetriť lokalizovaný tuk a celulitídu. Ultrazvukový lúč nízkej frekvencie generuje mikrobubliny plynu, ktoré pod vplyvom tlaku zvonku prasknú, čím sa uvoľní energia a to spôsobí selektívnu lokálnu elimináciu štruktúr adipocytov. Vo fáze dekompresie (uvoľnenia) vzniká v tekutine podtlak, ktorým vznikajú rozpínajúce sa plynové mikrobubliny.

Vo fáze kompresie (stlačenia) vzniknutý tlak na samotnú rozpínajúcu sa bublinu, čím sa zvyšuje teplota plynu v bubline, až kým nedôjde k implózii (prasknutiu do vlastného objemu) bubliny, vedúcemu k uvoľneniu mechanickej energie.

Sonoforéza využíva schopnosť prieniku ultrazvuku cez kožu. Dočasne mení priepustnosť buniek, čím umožňuje prienik aktívnych zložiek hlboko do podkožných vrstiev prechodom cez prirodzenú kožnú bariéru.

 

Hlavné využitie:

  • lokálny tuk 
  • celulitída 
  • tvarovanie postavy 

Odporúčame jedno ošetrenie do dvoch týždňov. Odporúčaný cyklus ošetrení: 4 až 6 ošetrení. Dĺžka jedného ošetrenia nesmie presiahnuť 30 minút (nesmie dôjsť k zahlteniu lymfafického toku).

Medzi jednotlivými ošetreniami odporúčame zvýšený prísun tekutín (denne aj 3 litre), vitamínu C, lymfodrenážna masáž a mierna fyzická aktivita. Pre väčší efekt redukcie tuku a celulitídy odporúčame kombinované programy s lymfodrenážou z dôvodu odstránenia uvoľnených a rozpustených tukov.. 

 

Kontraindikácie: srdcové choroby, trombóza, tehotenstvo, kovové implantáty, vážne obličkové ochorenia, ochorenie pečene, rakovina, epilepsia, kožné ochorenia, otvorené rany, hemofília, pacienti užívajúci antikoagulanty, opečračné stavy, menštruácia.

 

Mechanizmus odbúravania tukov:

Triglyceridy, ktoré sú uvoľnené z prasknutéj tukovéj bunky sú okamžite zmetabolizované lipoproteínom lipáza na glycerol a voľné mastné kyseliny. 

Vo vode rozpustný glycerol je absorbovaný do obehového systému a je prenesený do pečene alebo iných buniek, ktoré ho využijú ako zdroj energie. Nerozpustné voľné mastné kyseliny sa naviažu na transportné proteíny (hlavne albumín), ktoré ich pomaly distribuujú do pečene a ďalších tkanív, ktoré ich využijú ako zdroj energie alebo stavebné prvky. V pečeni sú spracovávané tak ako iné mastné kyseliny vrátane tých z jedla. Ostatky rozbitých tukových buniek sú vylúčené cez lymfatický systém.


Po každej kavitácii sa odporúča do 72 hodín absolvovať LYMFODRENÁŽ pre rýchle vyplavenie rozbitých tukových buniek cez lymfatický systém von z tela.


Výsledky: 

  • Zmenšenie obvodu ošetrenej oblasti až o 2-7 cm po jedinom ošetrení
  • Po ošetrení možno okamžite pokračovať v telesnej aktivite
  • Žiadne vedľajšie účinky: tuk je redukovaný prirodzeným fyziologickým procesom 

*}