100% čistý konopný proteín vhodný pre vegetariánov a vegánov, bez lepku a laktózy

100% čistý konopný proteín vhodný pre vegetariánov a vegánov, bez lepku a laktózy
74x kúpené

Doručenie - poštovné a balné

Slovenská pošta

2,90€

(u vás do 2 pracovných dní)

Konope pre ešte viac svalov a energie!

Pre všetkých, ktorí holdujú zdravému životnému štýlu máme niečo zelené, 100% čisté, BIO a hlavne legálne! Supernutričný konopný proteín vždy pomáha a je vhodný úplne pre všetkých - vegánov, vegetariánov aj pre tých, ktorí sú alergickí na lepok a laktózu! Je len málo rastlinných bielkovín, ktoré obsahujú plné zastúpenie všetkých aminokyselín. Mleté konopné semeno sa stalo veľmi populárnym medzi profesionálnymi ako aj bežnými športovcami. Vyskúšajte ho aj vy!

V skratke

  • zľava na konopný proteín
  • populárny zdroj bielkovín medzi profesionálnymi aj bežnými športovcami
  • vhodný aj na každodenný príjem
  • veľmi ľahko stráviteľný
  • vhodný pre všetkých
  • obsahuje všetkých 22 aminokyselín
  • obsahuje veľké množstvo omega 3 a omega 6 kyselín

Platnosť kupónu

do 31.03. 2019

V cene kupónu za 6,99 € je zahrnuté:

  • kvalitný 100% čistý organický konopný proteín
  • balenie obsahuje 200g

 

Supernutričný konopný proteín

Mleté konopné semeno sa v poslednom roku stalo svetovým superjedlom. Tento supernutričný konopný proteín sa stal veľmi populárnym medzi profesionálnymi ako aj bežnými športovcami, až si nakoniec svoje miesto pevne vybudoval aj medzi bežnou populáciou. Je vynikajúcim na doplnenie dennej potrebnej dávky proteínu či už pre športovcov alebo aj pre bežný každodenný príjem.

Jeho výhodou je, že je veľmi ľahko stráviteľný a nakoľko je rastlinného pôvodu tak je vhodný pre vegetariánov a je taktiež vhodný pre osoby s neznášanlivosťou na lepok a laktózu a taktiež diabetikov.

Konopný proteín je veľmi vzácnou potravou, nakoľko obsahuje všetkých 22 dôležitých aminokyselín, ktoré potrebujeme v našej strave a dokonca aj tie, ktoré si naše telo nevie vytvoriť a teda ich musíme prijať stravou. Navyše obsahuje veľké množstvo antioxidantov, vitamínov a minerálov. Konopný proteín je bohatý na horčík, čo je vhodné pre pevnosť kostí, správnu funkciu svalov, normalizáciu krvného tlaku a pomáha správne absorbovať bielkoviny. Ďalej je bohatý na železo, ktoré podporuje tvorbu červených krviniek a je prevenciou proti anémii.

Fosfor, ktorý je prospešný pri správnej funkcii buniek, vápnik, ktorý podporuje rast a udržiavanie zdravých, silných kostí a zubov, meď, ktorá pomáha telu vstrebávať tuky, upravuje náladu a podporuje pokožku a zinok, ktorý je dôležitý pre takmer každý orgán a správne duševné ako aj sexuálne zdravie. 

Obsahuje veľké množstvo zdraviu prospešných omega 3 a omega 6 kyselín, ktoré sú dôležité pre fungovanie nášho mozgu a zlepšujú jeho chemické komunikačné kanály, pomáhajú pri každodenných depresiách, sú dôležitou podporou pre zdravú krv, regulujú krvný tlak a dávajú veľkú podporu pre naše srdce. Sú ideálne na podporu našich imunitných funkcií a vyrovnávajú hladinu cukru v krvi.  

 

Dávkovanie: jednu vrchovatú polievkovú lyžičku (20g) jeden, dva alebo trikrát denne podľa potreby.

Viac informácií o produkte sa dozviete na stránke poskytovateľa.

*}