Čarovný DISNEYLAND, Paríž, Zoo a Morské akvárium. Zábavný 5 dňový zájazd s ubytovaním

Zájazd komfortným autobusom so sprievodcom za najznámejšími atrakciami Paríža. Návšteva Disneylandu je plánovaná so záverečným ohňostrojom. Neváhajte - bohatý program zájazdu Vás očarí. Odjazd aj z Bratislavy!
 
Zájazd komfortným autobusom so sprievodcom za najznámejšími atrakciami Paríža. Návšteva Disneylandu je plánovaná so záverečným ohňostrojom. Neváhajte - bohatý program zájazdu Vás očarí. Odjazd aj z Bratislavy!
 

Popis ponuky

Obdivujte kreslený svet Disney! Svetový Disneyland v blízkosti Paríža Vám zaručí dovolenku plnú zábavy a zážitkov ako z rozprávky. Ideálny zájazd so skúseným medzinárodným prepravcom. Neváhajte a zoberte seba a malé ratolesti do sveta zázrakov. Výborný tip na darček so zážitkom pre človeka v každom veku :)

 

PROGRAM:

1.DEŇ: Odjazd podľa rozpisu.

2.DEŇ: Paríž a Morské akvárium

V ranných hodinách prejdete historický stred Paríža, urobíte pár fotiek Eiffelovej veže a pešo alebo výťahom ju zdoláte... za ten výhľad vo výške 320 m to určite stojí!

 

Okolo poludnia Vás čaká návšteva najväčšieho Morského akvária CINEAQUA vo Francúzsku, ktoré obsahuje 40 miliónov litrov vody, 60 nádrží, 10.000 živočíchov a rastlín, žraloky, raje, murény, langusty, chobotnice, morské koníky, hviezdice, rybičky "Nemo", 2500 vzácnych medúz, 400 koralov z celého sveta.

Zážitkom pre všetkých je prechod jaskynným tunelom, v ktorom pláva 37 žralokov, ďalej môžete kŕmiť rybičky v bazéne dotykov, pozrieť si náučné a zábavné filmy, navštíviť reštauráciu a butik so suvenírmi...

 

Po prehliadke akvária sa prejdete po rieke Seine výletnou loďou, aby ste videli tie najdôležitejšie parížske pamiatky - most Alexandra III., námestie Svornosti, múzeum Louvre a d'Orsay, budovu Národného zhromaždenia, ostrov de la Cité s nádherným chrámom Notre Dame, parížsku radnicu, budovu rádia a televíziu, palác Chaillot-Trocdéro, Eiffelovu vežu. Po odpočinku v miestnych kaviarničkách a reštauráciách na triede Champs Elysées sa pozriete na veľký víťazný oblúk - l'Arc de Triomphe s najväčším kruhovým objazdom na svete (12 výjazdov). Vo večerných hodinách odchod do hotela na okraji Paríža.

 

3.DEŇ: Pokračovanie v prehliadke Paríža

V dopoludňajších hodinách sa prejdete cez námestie Svornosti - Concorde, Tuillerijské záhrady, múzeum Louvre, most Pont Neuf, okolo vtáčieho a kvetinového trhu, až na ostrov de la Cité s majestátnou katedrálou Notre Dame.

 

Po osobnom voľne na občerstvenie a dokúpenie suvenírov navštívite Jardin des plantes - botanickú záhradu a 1200 zvieratiek v miestnej ZOO. Pokiaľ nebudete chcieť ísť do ZOO, môže zostať v botanickej záhrade, ktorá je zadarmo, alebo môžete ísť do niektorých z múzeí napr. Louvre, d'Orsay, centrum Pompidou (Bobourg). Vo večerných hodinách návrat do hotela.

 

4.DEŇ: Disneyland

Celý deň strávite vo svete fantázie zábavného parku Disneyland, ktorý sa skladá z 5 čarovných krajín, kde sa nielen detské sny stávajú skutočnosťou. Stretnete Mickey Mouse a obľúbené kreslené postavičky, preletíte sa nad Londýnom do Krajiny Nekrajiny, stratíte sa v labyrinte Alenky alebo na Robinsonovom strome, prejdete hrmiacu skalu, obedujete v Afrike a potom sa necháte vystreliť kanónom do vesmíru a dopadnete medzi pirátmi z Karibiku. Nadšení budú veľkí i malí... Neváhajte!

disney6

Návšteva Disneylandu bude ukončená záverečným ohňostrojom s vodnou, svetelnou a filmovou projekciou na zámok Šípkovej Ruženky. V neskorých večerných hodinách sa zbalíte a s bohatými zážitkami odídete naspäť domov.

 

5. DEŇ: Príchod domov v popoludňajších hodinách.

 

TERMÍNY :

29.8.2018 – 2.9.2018 - VYPREDANÉ
19.9.2018 – 23.9.2018 - odjazd aj z Bratislavy +15€


Po zakúpení a obdržaní kupónu, si rezervujte termín zájazdu cez rezervačný systém CK: zajezd.ckmetal.cz


ODCHODY:

  • Odchod Modřice - 12:15hod. Nádražní 674
  • Odchod Brno - 13:00hod. Janáčkovo divadlo Roosweltova ulica
  • Odchod Jihlava - 14:15hod. čerpacia stanica OMV Pávov
  • Odchod Humpolec - 14:35hod. čerpacia stanica Benzínka, Vystrkov
  • Odchod z Prahy - 16:00hod. kruhový objazd pri Kongresovom centre tzv. Pankrácke námestie
  • Odchod Beroun - 16:45hod čerpacia stanica OMV
  • Odchod Plzeň - 17:30hod. parkovisko pri autobusovej stanici
  • Odchod Rozvadov Svatá Kateřina - 18:30hod. pri MC Donald
  • BRATISLAVA - (doplatok cestovke +15€ / 399Kč / osoba) zastávka Patrónka, ulica Lamačská cesta. Pri nenaplnení minimálneho počtu 12 osôb pre odjazd zvozovým autobusom - Bude zabezpečená náhradná doprava do Brna.
  • Časy odchodov orientačné. Presný čas odchodu a miesto odchodu bude upresnené vždy 5 dní pred odchodom v pokynoch na cestu. Ďakujeme za pochopenie!

 

CENY VSTUPOV orientačné (doplatok cestovnej agentúre):

  • Eiffelova veža: 3. poschodie výťahom: dospelí - 25 €, do 24 rokov - 12,50 €, 2. poschodie výťahom: dospelí - 16 €, do 24 rokov - 8,00 €, 2. poschodie schody: dospelí - 10 € , do 24 rokov - 5,00 €
  • Plavba loďou po Seine: 14,50 €
  • Morské akvárium: dospelí - 20,50 €, mládež 13 - 17 rokov - 16 €, deti 3 - 12 rokov - 13 €
  • DISNEYLAND VSTUPENKA: cena 60€ /dospelý, 55€ /dieťa do 12 rokov
  • (Bežná cena vstupenky pri zakúpení priamo v Disneylande 1 deň / 1 park 79€ - dospelí, 71€ - dieťa.)
  • V rámci individuálnej prehliadky je možné navštíviť:
  • Víťazný oblúk - l'Arc de triompfe: dospelí - 12 €, mládež EÚ zdarma do 25 rokov vr., Chrám Notre Dame: dospelí - 10 €, mládež EÚ do 25 rokov - 8 €, nie - turisti / veriaci - zadarmo, kaplnka St. Chapelle: dospelí - 10 €, mládež EÚ do 25 rokov - zdarma, Conciergerie: dospelí - 9 €, mládež EÚ do 25 rokov - zdarma, Jardin des Plantes: ZOO dospelí - 13 €, mládež EÚ do 25 rokov - 10 €, botanická záhrada zadarmo, Louvre (výtvarné umenie, vr. obrazu Mona Lisa): dospelí - 15 €, mládež EÚ zdarma do 25 rokov, Museum d'Orsay (impresionistov): dospelí - 12 €, mládež EÚ do 25 rokov - zdarma, Centrum George Pompidou (moderné umenie): dospelí - 14 €, mládež EU 18-25 rokov - 11 €, Tour Montparnasse: dospelí - 15 €, mládež 16-20 rokov - 11,70 €, deti do 15 rokov - 9,20 €, Musee Grevin: dospelí - 24,50 €, študenti - 21,50 €, deti do 14 rokov - 17,50 €.

Dôležité:

  • Po zakúpení a obdržaní kupónu si rezervujte termín zájazdu cez rezervačný systém CK: zajezd.ckmetal.cz - pri výbere meny zvoľte EUR, aj keď ste kupóny uhradili v českých korunách
  • Uzavriete cestovnú zmluvu s CA. Zájazd musí byť obsadený minimálne 35 cestujúcimi. Pokiaľ nebude splnený limit cestujúcich, CA si vyhradzuje právo zmeniť termín zájazdu na najbližší možný.
  • Pri zmene účastníka, je nutné zmenu nahlásiť a zmeniť tak cestovnú zmluvu.
  • Zákazníci, ktorí budú cestovať sami, ak to bude možné, budú priradení k inej osobe, alebo im bude priradená jednoposteľová izba za príplatok 23 (590Kč) / os./ noc. V prípade záujmu o jednolôžkovú izbu, nás kontaktujte najneskôr do týždňa pred odchodom.
  • Zmena programu vyhradená. Program môže byť upravený v závislosti na situácii v metropole.
  • Všetky reklamácie musia byť nahlásené bezodkladne a riešené so sprievodcom na mieste.
  • Z dôvodu veľkého množstva skupín jazdia aj autobusy, ktoré majú niektoré sedadlá aj v protismere.
  • Všeobecné obchodné podmienky CA Expressbus viď tu VOP

logo

EXPRESSBUS zabezpečuje vnútroštátnu i medzinárodnú prepravu osôb komfortne vybavenými autobusmi značiek NEOPLAN, MAN, SETRA, MERCEDES-BENZ:

"Naša autobusová doprava poskytuje cestujúcim úplné pohodlie. Súčasťou autobusov je kuchynka, toaleta,  klimatizácia, tónované sklá, navigácia. Čas strávený v autobuse pri preprave osôb je možné si skrátiť sledovaním DVD, ktoré je súčasťou každého autobusu, počúvaním reprodukovanej hudby alebo návšteva baru v spodnej časti autokaru (Neoplan a Setra). Samozrejmosťou sú polohovateľné sedadlá a väčší priestor medzi sedačkami oproti štandardu."

Príjemný zájazd zabezpečuje CA Expressbus v spolupráci s CK Metal

Skvelý bohatý program - Disneyland, Paríž, ZOO, Morské akvárium počas 5 dní

Vyberte si variant ponuky
19.9. - 23.9.2018   
Doprava: autobusom - Bratislava, Modřice, Brno, Jihlava, Humpolec, Praha, Plzeň, Svatá Kateřina, Rozvadov, Beroun
29.8. - 2.9.2018   
Doprava: autobusom - Modřice, Brno, Jihlava, Humpolec, Praha, Plzeň, Svatá Kateřina, Rozvadov, Beroun
Dôležité informácie

Za jeden kupón získate pre 1 osobu:

  • Skvelý 5-dňový zájazd do Disneylandu a Paríža
  • doprava klimatizovaným autobusom, služby sprievodcu
  • 2x ubytovanie v hoteli** s vlastným soc. zariadením (WC, sprcha), 2x raňajky
  • poistenie proti úpadku cestovnej kancelárie
  • Cena nezahŕňa (hradí sa CK, ceny sú orientačné):
  • DISNEYLAND vstupenka: 60€ /dospelý, 55€ /dieťa do 12r.
  • pobytová taxa 5/os./noc s parkovným, vjazd do Paríža 1x 12€ /os.
  • cestovné poistenie je možné dokúpiť od CK, vstupy na atrakcie a pamiatky
  • Po zakúpení kupónu si rezervujte zájazd v CK: zajezd.ckmetal.cz - pri výbere meny zvoľte EUR, aj keď ste kupóny uhradili v českých korunách
Platnosť poukazu
Skončila pred 66 mesiacmi (23.9.2018)
Dôležité informácie
Neprehliadnite
  • Kúzelný Disneyland a Paríž s bohatým programom
  • Výborný tip na darček so zážitkom!
  • 5 dňový zájazd - doprava, 2x ubytovanie, 2x raňajky, služby sprievodcu, botanická záhrada, záverečný ohňostroj
  • TERMÍN: 19.9.– 23.9.2018
  • Odjazdy: BRATISLAVA (+15€/os. doplatok CK), Modřice, Brno, Jihlava, Humpolec, Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov
  • Zmena programu vyhradená. Program môže byť upravený v závislosti od situácie v metropole. Všetky reklamácie musia byť bezodkladne riešené so sprievodcom na mieste. Z dôvodu veľkého množsto skupín jazdia aj autobusy, ktoré majú sedadlá i v protismere. Jednoposteľová izba (23€ /osoba /noc. - ak nebude druhý účastník k jednotlivcovi, tak si jednotlivec doplatí izbu).
Varianty
19.9. - 23.9.2018 za 125 €3204 Kč
29.8. - 2.9.2018 za 125 €3204 Kč
 
Poukaz uplatníte
METAL - FRUT, spol. s.r.o.
Nádražní 674, Modřice, Česká republika
PSČ: 66442
Kontakt: Infolinka
Telefón: +420 547 385 464
 

 

Hodnotenia

4,2 /5 Veľmi dobré
Počet hodnotení: 28 Hodnotiť môžu iba klienti tohoto zariadenia (poskytovateľa)
verca.vyborna (02.01.2020) 5/5
Děkuji CND Travel a CK Metal za krásný zážitek Silvestr v Benátkách. Jsme spokojený, naše poděkování patří také super řidičúm HEJNAL - Turismo s.r.o. a našemu průvodci p. Strokovi, který byl bezvadný:) a hlavně spolucestujícím- skvělá parta. Velice nadherný zájezd, pěkný program, všem doporučuji. Krásná prohlídka města Verona. Nasledně útulný hotel, odpočinek. A na závěr další den. exluzivní oslava Silvestra v Benátkách, kde se Vám o půlnoci nad ohňostrojem zatají dech...
kotvanlukas172 (12.12.2018) 5/5
tatialuc (20.07.2018) 5/5
Skvelý zážitok
JANA PUTIKOVA (08.06.2018) 5/5
73kika (22.05.2018) 5/5
hasonovamoniika (21.12.2017) 5/5
mchlebovicova (01.03.2017) 5/5
S poskytovateĺom mám len tú najlepšiu skúsenosť, rezervácia prebehla bleskovo, všetkým odporúčam :-) Dovolenka bola skvelá, Taliansko je nádherné.
kovalikpavol (27.10.2017) 5/5
stefanmasaryk3 (01.08.2017) 5/5
valeriaval123 (01.08.2017) 5/5
Veľmi rýchle a jednoduché objednanie a priebeh platby, dobrá komunikácia cez Chat ako aj spätná odozva od cestovnej kancelárie. Môžem odporučiť, som spokojná*****
dianamikuskova83 (21.02.2017) 5/5
Olena Oberemok (23.01.2017) 5/5
skockova (24.10.2016) 5/5
anntek (18.06.2016) 5/5
Renata Šoková (13.06.2016) 5/5
Gabriela (03.09.2015) 5/5
krejsovamarketa (19.09.2018) 4,5/5
korenovad (23.12.2017) 4,5/5
Vynikajúci a pestrý zážitok bol tento trip po kútoch Talianska, ktoré sme navštívili poprvýkrát s priateľom a nechcelo sa nám odísť. Čarovný slnečný kraj plný slnečných ľudí. Dokonca v októbri úplne super počko. Náš český delegát bol ozaj príjemný a vzdelaný, škoda že sme nemali viac času na pamiatky a hlavne na múzeá. Inak fantázia, odporúčam pokiaľ nie ste príliš nároční cestovatelia.
Veronika (22.12.2017) 4,5/5
Vojtajira (24.07.2017) 4,5/5
xxarka (03.02.2016) 4,5/5
Veronika Skupinová (04.06.2019) 4/5
evaheskova (21.12.2017) 3,5/5
Zájazd bol super, ale pozor v Ríme sa veľmi kradne, aj náš autobus vykradli .A veľký pozor aj v metre sekunda nepozornosti Vás môže pripraviť o všetky peniaze.
slzaslza (22.12.2015) 3/5
Disneyland bol super, prehliadka Paríža menej
Kaplan2607 (10.10.2019) 2,5/5
Maja Čanji (12.03.2018) 2/5
marekmacorlik (24.04.2018) 1,5/5
svarnaemilia (05.09.2015) 1/5
Ponuka v kocke:
  • Kúzelný Disneyland a Paríž s bohatým programom
  • Výborný tip na darček so zážitkom!
  • 5 dňový zájazd - doprava, 2x ubytovanie, 2x raňajky, služby sprievodcu, botanická záhrada, záverečný ohňostroj
  • TERMÍN: 19.9.– 23.9.2018
  • Odjazdy: BRATISLAVA (+15€/os. doplatok CK), Modřice, Brno, Jihlava, Humpolec, Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov
  • Zmena programu vyhradená. Program môže byť upravený v závislosti od situácie v metropole. Všetky reklamácie musia byť bezodkladne riešené so sprievodcom na mieste. Z dôvodu veľkého množsto skupín jazdia aj autobusy, ktoré majú sedadlá i v protismere. Jednoposteľová izba (23€ /osoba /noc. - ak nebude druhý účastník k jednotlivcovi, tak si jednotlivec doplatí izbu).
125 €3204 Kč
kúpiť
Pôvodne
166,00 €4255 Kč
Zľava
25%
Poukaz platí do: 23.9.2018

Náš tip:

Novinky na e-mail

Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov pre účely zasielania noviniek

Pozrite si aj: