Luxusná starostlivosť o pleť s kozmetikou Devee Caviar pre ženy vo veku 30 - 45 rokov s obsahom kaviáru - v ponuke aj kabinetné balenia pre salóny

Táto ponuka má 5 variantov.

cena od 20,40 do 39,78

52x kúpené
Devee Caviar luxury cleansing cream (250 ml) 58%
Devee Caviar luxury skin fluid (100 ml) 59%
Devee Caviar luxury cleansing peeling mask (250 ml) 34%
Devee Caviar luxury massage gel (200 ml) 56%
Devee Caviar luxury lift up mask (10 ks) 42%

Doručenie - poštovné a balné

Kuriér GLS

3€

(u vás za 1 pracovný deň)

Luxus má meno kaviár

Kaviáru sa hovorí aj luxus na tanieri. To tušili ste, že tento prémiový zážitok môžete dopriať aj svojej pokožke? Čítate správne, kaviár má priam zázračný účinok na každý typ pleti. Napína ju, vyhladzuje vrásky, má schopnosť naštartovať produkciu hyalurónu a kolagénu a zamedzuje predčasnému starnutiu. Okrem toho tiež podporuje regeneráciu pokožky. Buďte opäť viditeľne krásna a doprajte si luxusný kaviárový rad kozmetiky nemeckej značky Devee.

Prečítajte si o kozmetike s obsahom kaviáru viac na na tomto blogu.

V skratke

  • zľava na kozmetiku Devee Caviar
  • profesionálna značka používaná v kozmetických salónoch
  • účinok zbadáte hneď po prvých dňoch používania
  • kaviár vyživuje pleť
  • kyselina hyalurónová s morským kolagénom bojujú s vráskami a vyhladzujú pleť
  • morské riasy sú prostriedkom na odstraňovanie voľných radikálov
  • ideálna starostlivosť pre ženy vo veku 30 - 45 rokov

Platnosť kupónu

do 30.11. 2020

Poskytovateľ

Kingray

Ružová 728/2
050 01 Revúca
0918 988 998
0907 173 910
info@kingray.eu

Hodnotenia zákazníkov

Kingray

Excelentné

4,67 z 5 (3x)

100% zákazníkov odporúča túto spoločnosť (3 / 3)

  • 5
    2
  • 4
    1
  • 3
  • 2
  • 1

Kozmetická rada s dotykom mora prináša starostlivosť o pleť, ktorú si zamiluje každá žena. Krásna pleť nemusí byť ťažký oriešok. Komplex zložený z hodnotných morských ingrediencií dáva tejto kozmetickej rade jedinečný potenciál pre získanie krásnej, hladkej a zdravej pleti s protivráskovým účinkom.

Účinné látky v kaviárovej rade Devee Caviar:

  • Prémiový kaviár
  • Bretónsky morský fytoplanktón
  • Tyrkysové riasy
  • Modré riasy
  • Morský kolagén
  • Nízkomolekulárna a vysokomolekulárna kyselina hyalurónová

 

Modré a tyrkysové riasy v kozmetike stimulujú tvorbu kolagénu a podporujú zdravie elastínu. Okrem liftingového účinku majú aj antioxidačný, detoxikačný, antibakteriálny a hydratačný účinok.

Kaviárový extrakt v kozmetike má exfoliačný účinok – zvyšuje sa obnova kožných buniek a redukuje sa začervenanie pleti. Kaviár pomáha redukovať jemné až hlbšie linky a vrásky a pigmentové škvrny. Kaviár je bohatým zdrojom vitamínov, hydratuje pleť, podporuje obnovu kožných buniek a má liftingový účinok.

Bretónsky morský fytoplanktón má detoxikačný a antioxidačný účinok. Pleťové krémy a séra s fytoplanktónom dodajú pleti výživu, zlepšia hydratáciu, spustia detoxikáciu vďaka čomu budú funkcie pokožky fungovať optimálne a pleť bude vyzerať oddýchnuto, vitálne, zdravo a mladistvo. 

Vedeli ste, že fytoplanktón a niektoré druhy rias - kľúčové zložky oceánov, morí a sladkovodných systémov vyskytujúce sa ako škvrny na povrchu vodných plôch, obsahujú látky, ktoré blokujú UV žiarenie? Kozmetika s obsahom fytoplanktónu a rias je preto vhodná na letné mesiace.

 

Pre koho je vhodná kaviárová rada?

  • Veková kategória nad 35 rokov
  • Všetky typy pleti 

 

Táto špeciálna zmes pôsobí nasledovne:

  • Zvyšuje tvorbu kolagénu a hyalurónu v pokožke
  • Zlepšuje hydratáciu pleti
  • Odstraňuje vrásky a je prevenciou tvorby nových vrások
  • Zlepšuje detoxikačné funkcie pleti
  • Ochraňuje pleť pred voľnými radikálmi
  • Regeneruje pleť a zlepšuje jej výživu
  • Posilňuje ochrannú vrstvu pokožky

 

V kozmetickom priemysle nejde len o dokonalé zloženie, ale aj o schopnosť prípravku preniknúť do hlbších štrukúr pokožky. Vďaka špeciálnemu ultratrakoncentrovanému zloženiu séra a fluidu, aktívne ingrediencie sa absorbujú rýchlejšie a hlbšie a dodávajú pokožke potrebné vysoko-efektívne aktívne ingrediencie z hlbín mora. Nielenže vyhladzujú vrásky, ale aj zlepšujú výživu pleti dodaním potrebných proteínov, minerálov, stopových prvkov a iných dôležitých zložiek.

 

1. Akú má Devee Caviar vôňu?

Základ Devee Caviar pochádza z mora, ale Devee prerazil "rybaciu" vôňu kvetinovým parfémom, takže "rybaciu vôňu" dobre zamaskoval. Výber kvetinovej vône chválime - vôňa je veľmi príjemná a upokojujúca. 

2. Aké vrásky dokáže Devee Caviar odstrániť?

Devee Caviar obsahuje morský komplex s kyselinou hyalurónovou. Už zo zloženia je jasné, že kozmetická rada je vhodná na jemné a stredne hlboké vrásky. Kozmetická rada je teda určená pre všetky vekové kategórie už od 20 rokov. Kozmetickú radu neodporúčame na hlboké mimické vrásky - vhodnejšia kozmetická rada je Devee Retinol. 

3. Čo môžete od Devee Caviar očakávať?

Devee Caviar prináša revitalizáciu pleti. Kozmetická rada dodáva pleti všetky látky, ktoré pleť potrebuje, aby fungovala optimálne a vyzerala krásne a zdravo. Vďaka morskému komplexu v kombinácii s kyselinou hyalurónovou je hydratácia garantovaná. Morský komplex posilňuje prirodzenú obranyschopnosť pokožky a stimuluje metabolizmus kolagénu a elastické vlákna pokožky. 

Devee Caviar sérum je číré. Po nanesení na vyčistenú pleť sa okamžite vstrebáva a zanecháva ju napnutú. Malé molekuly morského komplexu a nízkomolekulárnej kyseliny hyaluronóvej sa okamžite vstrebú do pokožky a na povrchu pokožky sa vytvorí ultrajemný filter vysokomolekulárnej kyseliny hyalurónovej, ktorý pleť vypína a zabraňuje strate vlhkosti. Po nanesení séra ostáva pokožka "nahá" a nechránená pred škodlivými vplyvmi z prostredia. Preto je vhodné aplikovať Devee Caviar fluid. Fluid je biely. Po nanesení ostáva pleť jemná, vláčna, dôkladne hydratovaná a ochraňovaná pred škodlivými vplyvmi z prostredia po celý deň. 

4. Čím sa líši od ostatných Devee výrobkov?

Kozmetická rada Devee Hyaluron kombinuje nízkomolekulárnu kyselinu hyaluorónovú s vysokomolekulárnou. Pomáha dodávať pokožke kyselinu hyalurónovú, ktorá sa pribúdajúcim vekom stráca. Devee Hyaluron je vhodná pre všetky typy pleti a účinkuje na jemné až stredne hlboké vrásky. 

Kozmetická rada Devee Retinol kombinuje nízkomolekulárnu kyselinu hyaluoronovú s vysokomolekulárnou, plus je obohatená o dva účinné deriváty retinolu, Retinol-like Vitanol Bio a retinyl palmitát. Devee Retinol je vhodná pre všetky typy pleti (aj pre aknóznu pleť) a účinkuje aj na hlbšie až hlboké vrásky.

Kozmetická rada Devee Caviar  kombinuje nízkomolekulárnu kyselinu hyaluoronovú s vysokomolekulárnou, plus obohatená o významný morský komplex. Devee Caviar je vhodná pre všetky typy pleti a účinkuje na jemné až stredne hlboké vrásky. Cieľom tejto rady je dodať pleti maximálnu výživu a hydratáciu - všetko čo potrebuje, aby správne fungoval metabolizmus kolagénu, kyseliny hyaluronovej, elasténu, detoxikácia pleti vďaka morského planktónu a ochrana buniek pred oxidačným stresom a škodlivými molekulami z prostredia. 

 

*}