Kurzy kreslenia pravou mozgovou hemisférou alebo kurzy maľovania akrylom

3x kúpené

Že nemáte talent na kreslenie? Ale máte!

Kresliť vie každý, dokonca aj vy! Poďte sa o tom presvedčiť na vlastné oči do Albertina Artklub. To, čo sa naučíte na kurze kreslenia pravou hemisférou vás určite prekvapí. Stačí len trochu "prebudiť" 5 schopností. Ak vás baví skôr akryl a farby, poďte na kurz maľovania! Pracovať budete v malých skupinách, takže individuálny prístup máte zabezpečený. Prineste si so sebou hlavne dobrú náladu a domov si odnesiete kopec nových zručností!

V skratke

  • zľava na výtvarné kurzy
  • 3-dňový kurz kreslenia pravou mozgovou hemisférou
  • kresliť sa môže naučiť každý
  • pomôžu vám dômyselne zoradené cvičenia
  • 5-dňový kurz maľovania akrylom
  • základy enkaustiky alebo pozlacovanie plátkovým zlatom
  • odnesiete si 2-3 vlastnoručne namaľované obrazy
  • obľúbený darček k Vianociam alebo narodeninám

Platnosť kupónu

do 26.01. 2019

Podmienky

  • otázky ohľadom kurzov a obsadenosti môžete smerovať na e-mail zlatica.krajcovicova@gmail.com alebo na tel. číslo 0918327278
  • ihneď po zakúpení kupónov je nutná registrácia e-mailom na zlatica.krajcovicova@gmail.com s uvedením čísla a hesla kupónu, termínom o ktorý máte záujem a telefonickým kontaktom na vás

Termíny

  • Momentálne nie sú dostupné žiadne nadchádzajúce termíny.

Zobraziť predchádzajúce termíny »

Poskytovateľ

Albertina artklub

Štefánikova 47 (1. poschodie, č.d.114, vedľa vchodu do SAV)
Bratislava
0918327278

Na výber máte tieto varianty:

  • 5-dňový kurz maľovania akrylom a pozlacovanie plátkovým zlatom Anjelské Vianoce za 79 € v termíne 17.12. - 21.12.2018
  • 5-dňový kurz maľovania akrylom Čarovná zima so základmi enkaustiky za 79 € v termíne 21.1.-25.1.2019

 

3-dňový kurz kreslenia pravou mozgovou hemisférou 

Kresliť vie každý, aj vy. Presvedčili sa o tom už desiatky účastníkov tohto zážitkového víkendového kurzu podľa autorky Betty Edwards. Za tri dni uvidíte aj vy, že nemusíte byť profík, aby ste nakreslili portrét. Absolvovaním dômyselne zoradených cvičení to dokážu všetci. Dokonca aj tí, ktorí o sebe tvrdia, že ich to nikdy nik nenaučí. No podľa Betty k tomu stačí "len" prebudiť 5 schopností.

Vhodné pre každého od 17 rokov. Mladší účastníci musia mať doprovod /taktiež kresliacich. 

Priebeh:

  • piatok: 17:00 - 20:00.
  • aobota: 9:00 - 20:00 (s hodinovou pauzou na obed)
  • nedeľa: 9:00 - 18:00 (s hodinovou pauzou na obed)

 

5-dňový kurz maľovania akrylom

Nemusíte byť profík, aby ste si vlastnoručne namaľovali obraz do pracovne, či obývačky. Vy chcete (začať) maľovať, Albertina Artklub vim ako na to. Čaká vás množstvo motivačných obrázkov. Maľuje sa na maliarske plátna formátu A4/A3 akrylovými farbami so štetcami alebo špachtľou. V prípade záujmu si ako bonus môžete počas kurzu vyskúšať aj maľovanie horúcim voskom/enkaustiku alebo pozlacovanie - len v označených kurzoch. 

Z kurzu si odnesiete 2-3 vlastnoručne namaľované obrazy akrylom (niekoľko enkaustických obrázkov), na ktoré budete zaručene hrdí. 

Priebeh:

5 dní po sebe, v jednom týždni, sa budete venovať maľbe akrylom. Nazriete pod pokrievku do akrylovej kuchyne a prebádate ako sa farba používa, aké štetce si vybrať a ako sa o ne starať, ako zvládnuť kompozíciu, teda umiestnenie objektov v priestore obrazu. Naučíte sa ako preniesť želaný motív na plátno, ako vyriešiť pozadie... Všetko prakticky pri maľovaní svojho obrazu. 

Kurzy trvajú vždy od 17:00 do 19:30/20:00.

Pracuje sa v malom kolektíve. Kapacita na kurzy maľovania je 6 osôb pre dodržanie komfortnej zóny pre každého účastníka a individuálny prístup počas celého kurzu.

Prineste si okrem dobrej nálady aj vhodné oblečenie, aby vašu radosť z tvorby neskazila škvrna na šatách. V priestore sa prezúva, prineste si vlastné prezuvky (dostupné budú aj návleky na obuv). K dispozícii je všetok výtvarný materiál. Samozrejmosťou je minerálka, čaj a káva počas kurzu.

 

Parkovanie a MHD

Po príchode na kurz môžete zaparkovať v bočných uličkách alebo na parkovisku Dopravného múzea. Cez víkend sa dá parkovať zdarma na Leškovej ulici (cez prac. týždeň je to platené parkovisko).

K artklubu sa dostanete MHD č. 83, 93, 94 alebo 212.

 

*}