Dezinfekcia klimatizácie a interiéru vášho auta v Bratislave

Dezinfekcia klimatizácie a interiéru vášho auta v Bratislave

Táto ponuka má 2 varianty.

cena od 8,90 do 11,90

27x kúpené

Čisté auto, spokojné auto

Vôňu nového auta síce nevykúzli, ale spoľahlivo zbaví vášho štvorkolesového miláčika nepríjemného zápachu. Reč je o ozónovej dezinfekcii pre klimatizáciu, ako aj celý interiér, proti ktorej nemajú vírusy či baktérie žiadnu šancu. Práve v aute sa totiž nachádzajú ťažko dostupné miesta, kde sa tvorí vlhkosť a s ňou aj nepríjemné pachy. Vyčistenie ozónovým prístrojom je preto efektívny a rýchly spôsob, ako sa pripraviť na letnú sezónu. Teraz naozaj za menej. :)

V skratke

  • zľava na dezinfekciu klimatizácie a interiéru auta ozónom
  • účinnejší ako ostatné ozónové prístroje
  • zbaví interiér baktérií, vírusov a zápachu
  • nekryje zápachy, ale ich odstraňuje
  • zbavuje auto nielen biologických, ale aj anorganických zápachov

Platnosť kupónu

do 13.10. 2017

Podmienky

  • po obdržaní kupónov je potrebné sa objednať telefonicky a dohodnúť si termín vopred na tel. č.: +421 902 080 723 v čase od pondelka do piatka od 10:00 do 16:00 (pre nepočujúcich sms))
  • pri rezervácii je potrebné uviesť typ kupónu (8,90 € alebo 11,90 €) a pri návšteve je potrebné preukázať sa číslom kupónu (nie je potrebné priniesť vytlačený kupón)
  • termín je potrebné si rezervovať čo najskôr, pri neskorej rezervácii negarantujeme možnosť využitia kupónu vo vami plánovanom termíne

Poskytovateľ

Mesit, s.r.o.

 

Galvaniho 16
Bratislava, 851 01
 
Telefón:
+421 902 080 723

Na výber máte:

  • dezinfekcia klimatizácie a interiéru ozónom pre osobné auto za 8,90 €
  • dezinfekcia klimatizácie a interiéru ozónom pre VAN alebo mikrobus do 7 miest na sedenie za 11,90 €

Trvanie: osobné auto 30 - 40 minút v závislosti od veľkosti auta, pri väčších autách VAN a mikrobus môže dezinfekcia trvať 50 - 60 minút

Odporúčanie: Doporučujeme vymeniť kabínový (peľový) filter pred dezinfekciou. O cene filtra a výmeny sa môžete informovať priamo pri objednaní termínu.

 

Ako čistenie prebieha?

Pri čistení klimatizácie sa používa ozón vlastnej konštrukcie z nemeckých a japonských komponentov. Zariadenia ktoré sa používajú na slovenskom trhu majú výkon výroby ozónu 3,5mg za hodinu. Náš prístroj je oveľa silnejší a dokáže vyrobiť až 12mg ozónu za hodinu. Tým pádom je dezinfekcia účinnejšia a rýchlejšia. Zariadenie sa používa pre dezinfikovanie kabín automobilových vozidiel a tiež klimatizátorov v motorových vozidlách, kde je požadovaná čistota a hygiena. Existujú miesta alebo body, z ktorých nie je možné alebo je mimoriadne ťažko odstrániť špinu a prach spôsobujúci zápach: je tam veľa baktérií, vírusov, výtrusov, ale i plesne, mikroorganizmy, ktoré sa rozmnožujú mimoriadne rýchlo, okrem pokazenia okolia, sú hlavnou príčinou zápachov alebo nepríjemných výparov. Dezinfekciu klimatizácie je dobré vykonať na jar a na jeseň každý rok.

Ozón zabíja: baktérie, vírusy, výtrusy, pleseň a všetky iné mikroorganizmy. 

Ozón ničí: chemické prostriedky pôsobiace pokazenie (pochádzajúce z emisie z podlahových panelov, kobercov, izolácií, farieb, lakov na drevo a z umelej hmoty). 

Ozón odstraňuje: organické zápachy, ako aj neorganické, ničiac prchavé častice, ktoré prenášajú zápachy. Ozón nekryje zápachy, ozón ich odstraňuje. 

*}